Contact en route

Warande | Open Tuin en Kalender | Tuinontwerp
Parkherstel | Webshop | Contact | Omgeving | Deutsch

Contact & route
Voor meer informatie over bollen, bollenplant advies, sortiment, verzorging e.d., én over opentuindagen of andere zaken stuurt u een e-mail naar: post@dewarande.nl

Voor tuinontwerp, tuinhistorie en stinzenplanten stuurt u een email naar: trudi.woerdeman@dewarande.nl

NB Tuinclubs zijn van harte welkom tijdens (en helaas uitsluitend) onze opentuindagen. Klik hier voor de data. Aanmelden graag alsnog!

Bezoek adres opentuin
U bent van harte welkom op De Warande tijdens en uitsluitend op de opentuindagen.

De Warande
Jan de Jagerlaan 2
6998 AN Laag Keppel
Laag Keppel ligt in de Gelderse Achterhoek tussen Doesburg en Doetinchem.

Om onze buren niet tot overlast te zijn vragen wij om aan de onbebouwde kant van de Jan de Jagerlaan te parkeren. Of, als u goed ter been bent, uw auto te parkeren bij hotel de gouden leeuw (zie hieronder voor looproute).

Bereid uw bezoek voor: Wilt u de lezing of rondleiding horen? Deze start vaak om 14 uur.

Routebeschrijving
De Warande ligt aan de rand van de bossen van het landgoed Keppel, op oude rivierduinen. Het is een voormalige kleuterschool, verbouwd tot woonhuis.
Laag Keppel ligt in de Gelderse Achterhoek, tussen Doesburg en Doetinchem. De Warande is gevestigd aan de noordzijde van de weg Doesburg-Doetinchem.
In Laag Keppel op het enigste kruispunt met stoplichten afslaan richting Hummelo. Vervolgens eerste (verharde) weg links = Jan de Jagerlaan. Nr. 2 is het eerste en enige huis rechts in het bos. Parkeren in de berm aan de boskant, of in het onverharde gedeelte van de Oude Zutphense weg. Ingang via houten tuinhek aan de straat met bord 'Warande'.

Openbaar vervoer : snelbus (1 a 2 keer per uur) vanaf station Arnhem richting Gendringen lijn 27/ 29 (45 min.). In Laag Keppel halte hotel 'de Gouden Leeuw' ( 4 minuten lopen). Vanaf Doetinchem idem (lijn 27/29, maar dan richting Arnhem), circa 15 min.

Parkeergelegenheid in Laag Keppel en looproute
Hoewel we kleinschalig bezig zijn, en dat zo willen houden, kan het toch wel eens voorkomen dat het te druk wordt in de straat met geparkeerde auto's. Daarom vragen we u bij voorbaat: als u goed ter been bent, parkeer dan op het openbare parkeerterrein aan de achterkant (en schuin tegenover) van hotel de Gouden Leeuw aan de Oude Zutphense weg. Dat is slechts 4 minuten lopen van De Warande. Vanaf het parkeerterrein loopt u richting Noord, richting bos. U komt al gauw op de Jan de Jagerlaan. Linksaf, en u ziet al in de verte het houten tuinhek van de Warande aan uw rechterhand. Zie kaart bij Route. Dank voor uw medewerking!